Fraude oplossen

Heeft u het gevoel dat er verschillen in de kas zijn, of dat de cijfers of aantallen in uw voorraad niet kloppen? Dat de werkelijkheid niet correct weergegeven wordt? Dan kan er sprake zijn van bedrijfsdiefstal of fraude. Fraude oplossen door Rebuss zorgt voor een beter beeld en antwoorden op uw vragen.

Rebuss kan voor u fraude oplossen

Mocht u uw twijfels hebben bij uw werknemers en wilt u zeker weten of hier sprake is van bedrijfsfraude? Schakel de rechercheurs van Rebuss in en zij lossen fraude voor u op. Rebuss staat voor Recherchebureau Smits & Schmidt. Een naam die veel betekent. Het staat voor de oplossing voor fraude en vermissing binnen uw bedrijfsituatie. Bij Rebuss bent u zeker van een expert op gebied van opsporing van informatie.

Voordelen van fraude oplossen door Rebuss

Rebuss is door een door de Justitie en Politie gecertificeerd recherchebureau dat ervoor zorgt dat uw vragen beantwoord worden bij een fraude onderzoek. Onderstaand ziet u nog meer voordelen van fraude oplossen door Rebuss:

  • Duidelijk en helder
  • Juridisch onderbouwde rapportages
  • Doeltreffende resultaten
  • Beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Specialistische rechercheurs

Rebuss werkt enkel met rechercheurs die competent en betrouwbaar zijn en beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek, bijvoorbeeld forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installatie bij plaatsing van camera's en dergelijke. Bij ons staat de bescherming van uw privacybelangen voorop. Bovendien gaan we integer om met uw bedrijfsinformatie. In het kader van imagoschade is dit zeer wenselijk. 

Ja, ik wil fraude laten oplossen door Rebuss!

Heeft u een vermoeden van fraude of bent u werknemer die een diefstal of fraude vermoed? Kies ervoor om uw punt anoniem te melden zodat we contact met het bedrijf kunnen zoeken of maak direct een afspraak met een van onze rechercheurs. Ook kunt u uw vraag stellen via onderstaande button. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar gerechtigheid.

Conversiebuttons  Informatie aanvragen


Conversiebuttons

Informatie aanvragen

Meld anoniem

 prive dctive rebuss recherchebureau

Nieuwsberichten

Advocaten praten vol lof over Rebuss!!

"De rapportage ziet er gelikt uit", "professioneel", "als advocaat scheelt het mij feitenonderzoek en verzamelen van informatie, Rebuss weet wat ik wil hebben" 

 

♦ Postbus 189, 3700 AD ZEIST ♦ Tel: 030-2766537  KvK 54611687 ♦ IBAN: NL53RABO0157749231 ♦ BTW 851371309B01 ♦                           Vergunning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie met POB-nr 1239  ♦ Rebuss is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens met nummer M1449464 ♦  

Website laten maken en hoog in Google door Best4u Group B.V. | Sitemap