Bedrijfsrecherche

Wat is bedrijfsdiefstal

Iedere ondernemer kan te maken krijgen met diefstal. Of het nu de medewerker is die een paar pennen mee naar huis neemt, in uw magazijn en extra handel heeft opgezet of de medewerker die creatief met de boekhouding omgaat. Iedere vorm van diefstal binnen een bedrijf is bedrijfsdiefstal. Diefstal is een misdrijf, maar binnen uw bedrijf trekt u de grens wanneer het gaat om de hoeveelheid en de frequentie van de diefstallen. Rebuss helpt bij het oplossen door de inzet van een bedrijfsrechercheur. Of het nu gaat om cameraplaatsing, confrontatie of de ontslagprocedure. Rebuss neemt met haar ruime ervaring op het gebied van aanpak, uitvoering en afronding, de zaak graag van u over en lost op! 

Waarom een bedrijsrecherche onderzoek laten uitvoeren

Jaarlijks wordt duizenden euro’s ontvreemd uit bedrijven. Reden genoeg om een onderzoek in te stellen en de regels en kaders binnen uw organisatie aan te scherpen. Zijn de contracten nog wel gedekt, kan iedereen zomaar in en uit lopen, en is de medewerker wel bewust van het feit dat zijn mooie nieuwe telefoon op het bureau ligt terwijl hij niet op zijn plek zit. Jaarlijkse kostenposten die gereduceerd kunnen worden. Door middel van het creëren van awareness (zie ook trainingen) bij leidinggevenden en het overige personeel worden de risico’s aanzienlijk minder. En zo de kosten bij diefstal lager.

Maak het de dief niet makkelijk maar lastig om toe te slaan. Kortom, voorkomen is beter dan genezen. Een door Rebuss uitgevoerd bedrijfsrecherche onderzoek kan de opdrachtgever kosten en een gang naar de rechter besparen. Rebuss werkt nauw samenwerking met betrouwbare experts en juristen en kan zo voor u de zaak voor u uit handen nemen en in de meeste gevallen ook gunstig voor u oplossen. 

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor bedrijfsrecherche? Of een gratis intakegesprek aanvragen? Neem contact op met Rebuss bedrijfsrecherche.

Conversiebuttons  Informatie aanvragen

♦ Postbus 189, 3700 AD ZEIST ♦ Tel: 030-2766537  KvK 54611687 ♦ IBAN: NL53RABO0157749231 ♦ BTW 851371309B01 ♦                           Vergunning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie met POB-nr 1239  ♦ Rebuss is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens met nummer M1449464 ♦  

Website laten maken en hoog in Google door Best4u Group B.V. | Sitemap