Prive detective Rotterdam

Heeft u te maken met een vermissing, een weggelopen kind, loverboy-praktijken, stalking of vreemdgaan van een partner? Een prive detective van Rebuss Recherche biedt u de oplossing. Wij bezitten over alle wettelijk vereiste diplomas en vergunningen en zijn een betrouwbaar detectivebureau dat u graag verder helpt. Onze centrale vestiging maakt het mogelijk om zaken door heel Nederland op te lossen. Heeft u bijvoorbeeld een prive detective in Rotterdam nodig? Dan staat Rebuss voor u klaar!

Rebuss in Rotterdam lost het voor u op

Van prive onderzoek tot bedrijfsrecherche, Rebuss beschikt over diverse expertises op het gebied van onderzoek naar fraude en personen. De politie kan u niet altijd direct helpen met uw vraagstuk. Op zulke momenten is Rebuss er voor u. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende zaken:

  • Afpersing/chantage onderzoek
  • Cameraplaatsing en verhuur
  • Stalking onderzoek
  • Alimentatie-onderzok
  • Onderzoek naar vermiste personen;
  • Onderzoek bij bezorgdheid (loverboy, drugs, relaties, vreemdgaan, weglopen)

Waarborging van uw privacy door prive detective Rotterdam

Wanneer u besluit uw vraagstuk aan Rebuss voor te leggen, wordt er vaak veel vertrouwelijke informatie blootgelegd. Hoe zit het met de privacy van onze klanten? Bij Rebuss is het vanzelfsprekend dat er discreet wordt omgegaan met deze informatie. Alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens worden bewaard en beschermd volgens de wetten van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Ook houden wij ons te allen tijde aan de privacy gedragscode.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bij Rebuss kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wilt u eerst meer over ons weten? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op door te bellen naar 030-2766537, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. De beste prive detective van Rotterdam en omstreken vindt u bij Rebuss!

Conversiebuttons  Informatie aanvragen


Conversiebuttons

Informatie aanvragen

Meld anoniem

 prive dctive rebuss recherchebureau

Nieuwsberichten

Advocaten praten vol lof over Rebuss!!

"De rapportage ziet er gelikt uit", "professioneel", "als advocaat scheelt het mij feitenonderzoek en verzamelen van informatie, Rebuss weet wat ik wil hebben" 

 

♦ Postbus 189, 3700 AD ZEIST ♦ Tel: 030-2766537  KvK 54611687 ♦ IBAN: NL53RABO0157749231 ♦ BTW 851371309B01 ♦                           Vergunning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie met POB-nr 1239  ♦ Rebuss is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens met nummer M1449464 ♦  

Website laten maken en hoog in Google door Best4u Group B.V. | Sitemap