Recherchebureau

Vermoedt u fraude of onrechtmatigheden binnen uw organisatie? Het kan om kasverschillen of niet kloppende voorraden gaan, maar ook het verkopen van vertrouwelijke bedrijfsinformatie of onterecht ziekteverzuim komt regelmatig voor. Rebuss Recherche lost al uw vragen op en helpt u een helder beeld te schetsen van de situatie. Kom in actie nu het nog kan en schakel de hulp in van recherchebureau Rebuss!

Recherchebureau in Nederland

Rebuss is expert op het gebied van informatieopsporing. We zijn dan ook een door justitie en politie gecertificeerd recherchebureau dat enkel werkt met integere en resultaatgerichte medewerkers. Onze rechercheurs beschikken over de kwaliteiten die nodig zijn voor een onderzoek. Zo werken we samen met onder meer forensische rechercheurs, digitaal rechercheurs, installateurs bij plaatsing van camera's enzovoort. Uiteraard staat bij ons de bescherming van uw privacybelangen voorop. Wij helpen u graag bij onder andere onrechtmatig ziekteverzuim, uitkeringsfraude, vervalsing, bedrijfsdiefstal, kredietwaardigheid en schending van overeenkomsten!

De voordelen van Rebuss

Het ontdekken of vermoeden van bedrijfsdiefstal moet tot in de puntjes worden uitgezocht en geanalyseerd. Rebuss garandeert daarom diepgaand onderzoek door ervaren professionals. Dit doen we door de inzet van juristen, oud politiemedewerkers en andere experts. Andere voordelen die u zult ervaren als u kiest om de hulp van Rebuss in te schakelen zijn:

  • Wij zijn duidelijk en helder
  • Onze rapportages zijn sterk juridisch onderbouwd
  • Wij beschikken over de verplichte vergunningen en legitimaties
  • Onze resultaten zijn doeltreffend
  • Wij werken enkel met specialistische rechercheurs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat recherchebureau Rebuss voor u kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt bellen naar 030-2766537, maar u kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen. Ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Rebuss staat graag voor u klaar!

Conversiebuttons  Informatie aanvragen


Conversiebuttons

Informatie aanvragen

Meld anoniem

 prive dctive rebuss recherchebureau

Nieuwsberichten

Advocaten praten vol lof over Rebuss!!

"De rapportage ziet er gelikt uit", "professioneel", "als advocaat scheelt het mij feitenonderzoek en verzamelen van informatie, Rebuss weet wat ik wil hebben" 

 

♦ Postbus 189, 3700 AD ZEIST ♦ Tel: 030-2766537  KvK 54611687 ♦ IBAN: NL53RABO0157749231 ♦ BTW 851371309B01 ♦                           Vergunning door het Ministerie van Veiligheid en Justitie met POB-nr 1239  ♦ Rebuss is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens met nummer M1449464 ♦  

Website laten maken en hoog in Google door Best4u Group B.V. | Sitemap